blogname

112
zaanstadnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
15 jarige jongen met wapens


Krommenie - Op maandagmorgen hield de politie een 15-jarige jongen uit Westknollendam aan het in bezit hebben van wapens.

Omstreeks 10.00 uur zag de politie de jongen rijden op een snorscooter. Toen hij de politie in de gaten kreeg, probeerde hij weg te komen in dezelfde richting waar hij al vandaan kwam. Bij controle bleek de bestuurder 15 jaar te zijn. Hij was dus nog niet in het bezit van een rijbewijs. Aangezien hij zich niet kon legitimeren werden zowel de jongens als de snorscooter gecontroleerd. In opbergvakken in de scooter lagen een laserpen (klasse III) en een niet van echt te onderscheiden nepwapen (balletjespistool).

De politie nam de wapens in beslag. De jongen krijgt een bekeuring.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws