blogname

112
zaanstadnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Aangehouden na melding wapenbezit


Zaandijk - De politie heeft na een melding van mogelijk vuurwapenbezit een 18-jarige man uit Zaandijk aangehouden.

Na de melding dat er iemand met een vuurwapen in een auto zou worden bedreigd, is de politie donderdagavond ter plaatse gegaan met kogelwerende vesten. De auto bleek inmiddels weggereden en de politie wist de betrokken auto op te sporen in de Dr. Jan Mulderstraat. Via een zgn. uitpraatprocedure werd een 18-jarige man uit de auto gehaald door de politie. Bij deze verdachte werd een ploertendooier en een hoeveelheid drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen en de verdachte werd geboeid overgebracht naar het politiebureau.
Een vuurwapen werd niet aangetroffen bij de 18-jarige Zaandijker.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws