Overval op winkel in Krommenie

Krommenie – De politie zoekt getuigen van een overval op een winkel aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. Maandag rond 13.45 uur werd de overval gepleegd.

De man bedreigde een personeelslid die achter de kassa stond en ging er met een onbekende buit vandoor. Ondanks een zoekactie in de omgeving werd de man niet meer gevonden. De recherche komt graag in contact met getuigen of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Lokaal nieuws

Overval op winkel in Krommenie

Krommenie - De politie zoekt getuigen van een overval op een winkel aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. Maandag rond 13.45 uur werd de overval gepleegd. De man bedreigde een personeelslid die achter de kassa stond en ging er met een onbekende buit vandoor. Ondanks een zoekactie in de omgeving werd de man niet meer gevonden. De recherche komt graag in contact met getuigen of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Lees verder...
Autokraker gepakt dankzij getuige

Krommenie - Dankzij een getuige heeft de politie donderdagochtend rond 04.30 uur een autokraker aangehouden. Dit gebeurde aan de Gerrit Schaarstraat in Krommenie. De getuige had gezien dat de man aan het inbreken was in een auto en belde de politie. De verdachte ging er vandoor. Agenten zagen de man korte tijd later lopen. Het gaat om een 28-jarige man uit Krommenie. De verdachte is aangehouden en voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Bel 1-1-2 Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid!

Lees verder...
Aangehouden met hard drugs

Koog aan de Zaan - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige man uit Schagen aangehouden die in bezit was van meerdere wikkels met vermoedelijk hard drugs. De verdachte werd tijdens een controle rond 04.25 uur met zijn auto aan de kant gezet op de Verzetstraat. De politie trof bij de man en in de auto meerdere wikkels aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lees verder...
Aanhouding woningoverval Fluitekruidweg

Zaandam - Een 25-jarige man uit Zaandam is maandagochtend in Wormerveer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een woningoverval op de Fluitekruidweg op donderdag 2 februari 2017. De bewoner kwam die nacht rond 02.20 uur thuis en werd op de trap opgewacht door een man. De bewoner werd onder bedreiging van een vuurwapen meegenomen naar zijn woning. Daar voegde nog een tweede overvaller zich erbij. De mannen aan dat zij geld wilden. De bewoner werd vastgebonden en op zijn hoofd geslagen. Hij raakte hierbij licht gewond. De twee overvallers doorzochten de woning en gingen er uiteindelijk vandoor met geld en sieraden. De politie kwam de verdachte na onderzoek op het spoor en sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit. De 25-jarige verdachte wordt donderdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Lees verder...
Tieners gepakt na woninginbraak

Wormer - Een 16-jarige jongen uit Koog aan de Zaan en een 16-jarige jongen uit Wormer zijn zaterdag rond 13.30 uur aangehouden na een inbraak in een woning. Het tweetal had ingebroken in een woning aan de Gele Lisstraat in Wormer. Daarbij was het tweetal overlopen door de bewoner. De verdachten waren er vandoor gegaan. Daarbij werden de jongens achtervolgt door een getuige. Dankzij omstanders werd een van de twee inbrekers gepakt. Dit gebeurde in een park in de omgeving. Met behulp van de politiehelikopter is de andere verdachte ook gepakt. Het tweetal is voor onderzoek aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Kledingcontainer voor de 2de keer in de brand.

Schagen - Zaterdag avond omstreeks 23:00 uur is voor de tweede keer dezelfde kledingcontainer in de brand gestoken. Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. De container was vorige week zaterdag ook al in brand gestoken. Er kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Het gaat om brandstichting maar de politie heeft verder nog niemand opgepakt.

Lees verder...
Flinke ravage op A73 na ongeval bij Beesel.

A73/Beesel  - Zaterdagavond rond 22.40 uur is op de A73 ter hoogte van Beesel een ongeval gebeurd met twee auto's , een auto vatte vlam en is volledig uitgebrand . Volgens laatste berichten is er niemand gewond geraakt . Brandweer van Reuver en Roermond hebben de autobrand geblust . Het ongeval gebeurde in zuidelijke rijrichting . Het uitgebrande voertuig was een geïmporteerde Chevrolet Corvette . Volgens ooggetuigen is er een "race" vooraf gegaan dat gepaard ging met hoge snelheden . De politie kon dit nog niet bevestigen en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval . Het verkeer kon via de calamiteiten afrit de A73 verlaten en via de N271 hun weg vervolgen . Vanwege het ongeval is de A73 enige tijd afgesloten geweest .  

Lees verder...
17-jarige Joy uit Rotterdam vermist (update)

Update Dankzij intensief speurwerk is de 17-jarige Joy uit Rotterdam elders in Nederland teruggevonden. De politie gaat met haar in gesprek om te kijken welke hulp zij nodig heeft. Dank voor het delen van het bericht en uitkijken naar haar. Joy vertrok donderdagavond 17 mei vanuit Rotterdam Kralingen en ging naar een vriend in Maassluis. Vrijdagmiddag 18 mei tussen 15.30 en 17.00 uur had zij nog contact met haar moeder, toen was ze al niet meer in Maassluis. Ze wilde niet laten weten waar ze wel was, en daarna stopt het contact. Wie weet waar Joy is? Haar familie en de politie zijn erg ongerust. De politie doet onderzoek, maar kan je hulp goed gebruiken. Heb je Joy sinds vrijdag nog gezien of gesproken of weet je waar ze nu is? Bel 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan 0800-7000.

Lees verder...
Kleine brandjes tijdens luilak

Schagen - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben der enkele kleine brandjes gewoed. Rond 23:00 uur woede de eerste brand in een vuilnisbak op de Loet. De brandweer had het geblust en konden weer terug naar de kazerne. Rond 04:00 uur woede er een tweede brandje aan de nieuwe laagzijde. Een paar jongeren hadden een aantal stukken karton in de fik gezet. De brandweer kwam te plaatsen en heeft het brandje geblust.  

Lees verder...
Loods afgebrand in t'Zand

T'Zand - Vrijdag middag omstreeks 15:00 uur woede er een zeer grote brand aan de koning Willem ll - weg in een loods in t'Zand in het pand zou hout zijn opgeslagen. De brand ontstond door laswerkzaamheden. Er kwam veel rook vrij en was in de verre omgeving te zien. Er was één gewonde maar die kon ter plekken behandeld worden. De bluswerkzaamheden duurde zeker nog tot 03:00 uur. Ze hebben het pand gecontroleerd uitlaten branden.  

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws