Grote brand bij Pizzeria aan de Rozengracht [ Foto+Video]

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

13/02

Foto: Pim Gorter

Zaandam – Woensdagochtend zijn de hulpdiensten om 10:08 gealarmeerd voor een brand bij New York Pizza aan de Rozengracht. De Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland meldt dat er niemand gewond is geraakt.

Tien minuten na de eerste melding werd er opgeschaald naar “zeer grote brand”, hierdoor kwamen er meer eenheden bij om de brand te bestrijden. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij, naastgelegen panden zijn ontruimd. De scooters van de bezorgdienst zijn uit het pand gehaald. De Veiligheidsregio meldde om 11:20 dat de brand onder controle was.

De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio laat weten dat er waarschijnlijk geen sprake is van brandstichting.