Eiergooier opgepakt en getrakteerd op een passend ontbijt [Video]

30/04

Screenshot uit video politie

Zaandam – Gisternacht is de politie, alsmede brandweerlieden, tijdens de afhandeling van een woningbrand bekogeld met eieren vanaf de flat Brandaris in Zaandam. De politie plaatse onderstaande tekst en filmpje op social media.

Vandaag heeft de politie onderzoek gedaan, echter maakte de eiergooier het niet al te moeilijk. Hij heeft zichzelf gefilmd voor en tijdens het eieren gooien en deze video op Snapchat geplaatst. Zijn reden was klaarblijkelijk omdat hij wakker was geworden van sirenes. Het filmpje werd voorzien met de olijke tekst:

“hun ******(woord weggelaten i.v.m. ernstige ziekte) moeders ze willen sirene gooien om deze tijdd

****** hard op die politie waggie”

Gelukkig is het filmpje gedeeld met ons.

De verdachte, een 15-jarige Zaandammer, is vanmorgen vroeg thuis aangehouden en overgebracht naar politiebureau Zaandijk voor verhoor.

Omdat we de verdachte uit bed hebben gehaald, leek het ons gepast om de verdachte op een passend ontbijt te trakteren.